gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Wellness Vakantielanden

   
reis door

Wellness verwen vakanties per land

Thailand

Wellnessvakantie ThailandThailand is hard op weg naar de titel van ’s werelds beste Spa bestemming ter wereld. Niet verwonderlijk. De Thai heeft ontspanning en lichaamsverzorging tot een ware kunst verweven! Het geheim van het Thaise succes zijn de eeuwenoude tradities, gecombineerd met een gevarieerde keuken, exotische plekken en een bevolking waar service en verzorging op een hoog niveau staan. Er wordt gewerkt met natuurlijke ingrediënten bij de behandelingen, waarbij de gebruikte kruiden in de meeste gevallen zélf door spa's worden geteeld óf plaatselijk op de lokale markt wordt gekocht.

spadreams.nl biedt wellnessreizen naar Thailand aan.


Tsjechië

Wellnessvakantie TsjechieTsjechië borrelt en bruist. Letterlijk dan. In Tsjechië tref je unieke minerale bronnen die al vanaf het begin van de vijftiende eeuw gebruikt worden om te genezen. Marienbad en Karlsbad zijn de legendes op kuurgebied, en zo zijn er nog tientallen andere plekken die vol staan met hotels waar ontspanning en gezondheid centraal staan. De meesten badhuizen pronken nog met de oorspronkelijke uitrusting: schitterende jugendstil gebouwen en imposante Art Deco huizen. Weldaad in pure nostalgie!
Ondanks de indrukwekkende historie gaan de kuuroorden en badhuizen met hun tijd mee. De veranderde levensstijl van nu brengt nieuwe arrangementen met zich mee, zoals schoonheids- en antistress programma's, aangevuld met sportieve activiteiten zoals golf, fietsen, wandelen en fitness

Turkije

Wellnessvakantie TurkijeTurkije is een geliefd vakantieoord en heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Het land heeft ontzettend veel te bieden en dat geldt zeker ook op wellness- en kuurgebied. Het Turkse stoombad (Hamam) is inmiddels een bekend begrip, maar Turkije is ook bezegend met honderden thermale en minerale bronnen. Omdat we geloven in de kracht van traditie, hebben we onze wellness arrangmenten in Turkije uitgebreid met een traditioneel Turks bad. Deze eeuwenoude behandeling bestaat uit een bezoek aan de Hamam, een peeling met schuimbad en aansluitend een massage met olie.

spadreams.nl biedt wellnessvakanties naar Turkije aan.

 

 

België

Belgische SpaDe thermale baden van de koninklijke stad Spa zijn de grondlegger van de wereldwijde term die inmmiddels voor bijna elke wellness center wordt gebruikt. De historische 'Bains' van Spa waren tot een paar jaar geleden een waardige oude dame, en zijn inmiddels gerenoveerd tot een modern en groots thermaal complex. In België is het dragen van badkleding op sommigen plekken verplicht, maar er zijn ook sauna's en kuuroorden die je zonder badkleding kunt betreden.

spadreams.nl biedt welnnesarrangementen in België aan.

Nederland

Wellness NederlandDe laatste tien jaar is het saunabezoek in Nederland gestegen tot een record. Tijd voor jezelf, rust en ontspanning is inmiddels ook in onze cultuur niet meer weg te denken. Sauna's schieten als paddestoelen uit de grond en steeds meer hotels bieden naast de gewoonlijke faciliteiten ook een exclusieve spa/wellness ruimte aan (sauna, Turks stoombad en zwembad). Nederland is overigens verrijkt met diverse minerale bronnen, waar het rijke water van honderden meters diepte wordt gehaald?

Spadreams biedt wellness-arrangementen in onder andere het Limburgse heuvelland aan.

Regel een spotgoedkoop beauty- of wellness arrangement in Nederland, België en Duitsland en doe mee aan een van de vele veilingen op Vakantieveilingen.nl!

Boek een beauty en wellness arrangement in Nederland met een korting die kan oplopen tot wel 70% !

 .

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina arrangementen
 groepsreizen
 lastminutes
 individueel
 wellnessvakanties
 cruises
 gehandicaptenreizen   

              

© 2019 www.travelmarker.nl