gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Hotels, homestays en hutjes in Brazilië

Ruime keuze in Brazilië

Brazilië heeft een ruime keus aan soorten accommodatie. De meeste accommodatievormen voldoen aan de Europese maatstaven.

Hotels in Brazilië

Brazilië heeft een ruime keus aan hotels, van goedkope, simpele onderkomens tot de meest luxe 5 sterrenhotels. De meeste hotels staan onder restrictie van Embratur, het federale toerisme orgaan in Brazilië. De Embratur kent de hotels het aantal sterren toe.

Aparthotels in Brazilië

Aparthotels worden ook wel ‘flats’ genoemd en zijn voornamelijk te vinden in de grotere steden. Ze bieden hetzelfde comfort als een hotel, maar zonder alle ‘overbodige’ luxe van een hotel. Ze zijn hierdoor dan ook goedkoper dan een hotel.

Pousada’s in Brazilië

Pousada’s zijn vaak voormalige boerderijen omgebouwd tot een gasthuis en zijn meestal buiten de stad te vinden. Ook hier variërt het van budget pousada’s tot zeer luxe 5 sterren pousada’s met alle bijbehorende luxe.

Jeugdherbergen in Brazilië

Jeugdherbergen worden in Brazilië ‘Albergues de Juventude’ genoemd. Op dit moment zijn er meer dan 100 jeugdherbergen door heel Brazilië te vinden. Bijna elke grote Braziliaanse stad of toeristische bestemming heeft er minimaal één. De kwaliteit van de jeugdherbergen variërt van plaats tot plaats, al zijn de prijzen altijd redelijk. Wanneer je lid bent van Hostelling International krijg je een korting.

Motels in Brazilië

Motels zijn in heel Brazilië een algemeen geaccepteerd begrip, maar moeten nooit vergeleken worden met hotels. Je huurt in motels in Brazilië een kamer per uur. Het motel wordt ook wel gezien als de oplossing van het privacy probleem in Brazilië. Het motel wordt in Brazilië onder andere gebruikt door volwassenen en jongeren die behoefte hebben aan privacy, omdat ze die thuis niet hebben. Maar er moet erbij gezegd worden dat de motels ook gebruikt worden door prostituees die hier klanten ontvangen. De meeste motels in Brazilië zijn vrij luxe en uitgerust met zwembad, sauna en kamers die aan alle eisen voldoen.

Zoek een hotel in Brazilië

Via trivago kun je de hotelprijzen van ruim 200 boekingssites direct vergelijken en zo enorm besparen op jouw hotelkosten tijdens je verblijf in Brazilië

 

.

Alles wat je wil weten over accommodatie op reis

naar menu accommodatie accommodatie
Ga naar deze pagina voor tips, woningruil, kamperen en het boeken van hotels wereldwijd

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora
 fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 lastminutes
 groepsreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan


zoek en boek een reis via Travelmarker Reizen

boek een individuele rondreis bij TMreizen

   

                  

© 2017 www.travelmarker.nl