gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

BraziliŽ - Brasília

reis terug  

Brasília

Kathedraal van Brasilia © Travelmarker ReizenBrasília is de hoofdstad van Brazilië en is ontworpen en gebouwd binnen vier jaar tijd. Stedelijk planner Lucio costa, architect Oscar Niemeyer en landschapsarchitect Burle Marx, creërden deze, in het binnenland gelegen, hoofdstad. Brasilia werd op 21 april 1960 uitgeroepen tot hoofdstad van Brazilië. Van boven bekeken heeft Brasília de vorm van een vliegtuig of van een pijl en boog.

Door zijn unieke ontwerp en architectuur staat Brasília onder de protectie van UNESCOís World Heritage. De architectuur moet gezien zijn om het te kunnen geloven. Gebouwen zoals het Alvorada Paleis, de Metropolitan Katedraal of het Nationale Congres zijn voorbeelden van een ongebruikelijk, maar harmonieus ontwerp.

Hotels in Brasilia

Via trivago kun je hotels in Brasilia van ruim 200 boekingssites direct op prijs vergelijken en zo flink besparen op jouw hotelkosten!
.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora
 fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 lastminutes
 groepsreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan


   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl