gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

BraziliŽ - Buziós

reis terug  

buzios  Buziós is een prachtige badplaats gelegen op een schiereiland omringd door exotisch Atlantisch regenwoud, 176 kilometer ten oosten van Rio de Janeiro. Dit voormalige vissersdorpje is tegenwoordig een volwassen badplaats met restaurants, boetiekjes, winkels, bars en luxe pousadas.

Búzios bestaat uit 3 delen; Ossos, Manguinhos em Armação de Búzios. Het bruisende nachtleven van Búzios is te vinden in de Rua das Pedras, gelegen in Aramção de Búzios. Hier vind je leuke barretjes en uitstekende restaurants.

buzios  Búzios telt maar liefst 23 stranden, de één nog mooier dan de ander. Enkele van de bekendste stranden zijn João Fernandinho, João Fernandes, Geribá en Ferradurinha. Naast het zonnen en zwemmen in de warme oceaan met kristalhelder water zijn er talloze watersportmogelijkheden zoals vissen, duiken, snorkelen, (wind)surfen en de populaire schoener- of catamaran zeiltochten langs de tropische eilandjes voor de kust. Daarnaast zijn er verschillende ecologische trekkings, rafting, abseiling, kanoën, bezoek aan watervallen en mountainbiking mogelijk in het Atlantische regenwoud.

Hotels in Buzios

Via trivago kun je hotels in Buzios van ruim 200 boekingssites direct op prijs vergelijken en zo flink besparen op jouw hotelkosten!
.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora
 fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 lastminutes
 groepsreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan
   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl