gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

BraziliŽ - Fernando de Noronha

reis terug  

Fernando de Noronha

Fernando de Noronha © Travelmarker ReizenDe Fernando de Noronha archipel, met 1500 inwoners, ligt 350 kilometer ten oosten van Natal. De uit 21 eilanden bestaande archipel beslaat een gebied van maar 26 vierkante kilometer. Met zijn kristalheldere water, een gemiddelde watertemperatuur van 24 įC en een rijke onder-waterwereld, is deze archipel de perfecte plaats om te duiken en snorkelen. Het is tegenwoordig een beschermd natuurgebied. Om de effecten van toerisme op dit unieke ecosysteem te beperken, worden er maar 400 toeristen per dag toegelaten op deze archipel.

De ĎPicoí heuvel is, met een hoogte van 321 meter, het hoogste punt van het grootse eiland in de Fernando de Noronha archipel. De stranden op dit eiland zijn schoon, prachtig en bijna uitgestorven. De stranden Caiera, Praia de Atalaia en Ponta das Caracas hebben een wat ruige branding. Het Cacimba do Padre strand is het enige zoetwaterstrand. Baia dos Golfinhos (Dolfijnen Baai) is verboden voor toeristen, toegang is wel mogelijk bij Mirante dos Golfinhos, een uitzichtpunt waar je elke ochtend honderden dolfijnen kan zien zwemmen.

Baia do Sancho is te bereiken met de boot of via een pad dat moeilijk begaanbaar is vanwege de dichte begroeiing. Eenmaal aangekomen bij Baia do Sancho kun je met een beetje geluk een meteorologisch fenomeen aanschouwen; zonder een wolkje in de hemel kan het hier mysterieus regenen op een stukje land van 10 meter breed.

.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora
 fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 lastminutes
 groepsreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan


boek een individuele rondreis bij TMreizen   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl