gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

BraziliŽ - Florianópolis

reis terug  

Florianopolis

florianopolis © Travelmarker ReizenFlorianopolis, gelegen op het eiland Ilha de Santa Catarina, is de hoofdstad van de staat Santa Cantarina. Ilha de Santa Catarina staat in verbinding met het vasteland door middel van de langste stalen brug van Brazilië.

Florianopolis is heel modern, maar de eilandzijde van de stad voelt als een kleine stad, omdat de meeste industrie gesitueerd is op het vasteland. De stad heeft schitterende koloniale gebouwen, zoals het Cruz e Souza Paleis, waar het staatsmuseum is gehuisvest en de Kathedraal op het Praça 15 de Novembro. Verder zijn er verschillende musea die een bezoekje waard zijn.

De voornaamste reden dat Florianopolis een toeristische bestemming is, is de schoonheid van het eiland, met zijn mooie stranden en baaien. Tussen juni en november worden tochten georganiseerd om walvissen te bekijken.

Hotels in Florianopolis

Via trivago kun je hotels in Florianopolis van ruim 200 boekingssites direct op prijs vergelijken en zo flink besparen op jouw hotelkosten!

.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora
 fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 lastminutes
 groepsreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan


   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl