gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Brazilië - Manaus

reis terug  

Manaus

Opera Manaus © Travelmarker ReizenManaus is een moderne en groeiende stad, gelegen in het Amazone regenwoud. Voor de ‘rubber boom’ in de 19e eeuw was Manaus een klein, nietszeggend stadje. Maar nadat er rubber werd gevonden in het omliggende regenwoud groeide de stad ontzettend snel. De rubbertijd was een ‘rijke’ periode voor Manaus; architectonisch indrukwekkende gebouwen werden gebouwd, zoals het Amazonas Theater, gebouwd in neo-classische stijl en van binnen versierd met schilderijen van Capranesi en De Angelis.

Voor toeristen is Manaus voornamelijk een doorgangsstad, waar je één of een aantal nachten verblijft om vervolgens door te reizen naar één van de lodges in het Amazone regenwoud.

Accommodatie in Manaus

Via trivago kun je hotels in Manaus van ruim 200 boekingssites direct op prijs vergelijken en zo flink besparen op jouw hotelkosten!
.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora
 fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 lastminutes
 groepsreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan


   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl