gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

BraziliŽ - Parati

reis terug  

Parati

Het kleine kustplaatsje Parati telt bijna 40.000 inwoners. Parati is een virtueel museum gelegen in een tropisch paradijs ruim 250 kilometer ten zuidwesten van Rio de Janeiro. Het plaatsje bezit één van de mooiste collecties klassieke 18e eeuwse Portugese koloniale architectuur. Aan het eind van de 18e eeuw werd er veel goud, dat gedolven werd in het binnenland, naar Parati gebracht om vervolgens verscheept te worden naar Portugal totdat er een betere route werd gevonden ten noorden van Rio de Janeiro.

Het is niet enkel klassieke architectuur waar Parati om bezocht wordt. Tegenwoordig is Parati ook een internationale bestemming geworden voor toeristen die op zoek zijn naar zon, zee en strand.

Hotels in Parati

Via trivago kun je de prijzen van hotels in Parati van ruim 200 boekingssites direct vergelijken en zo flink besparen op jouw hotelkosten!
.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora
 fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 lastminutes
 groepsreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan


   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl