gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

BraziliŽ - Praia do Forte

reis terug  

Stranden en zeeschildpadden

Praia do ForteHet dorpje Praia do Forte leent zich uitstekend voor een meerdaags verblijf. Bij het dorp ligt een natuurreservaat en broedplaats voor zeeschildpadden en ongeveer 12km aan verlaten en in oorspronkelijke staat behouden stranden, één van de mooiste van Brazilië.
Het gebied rond Praia do Forte is omgeven door natuurlijke wouden, doorkruist met riviertjes, en de branding en koraalriffen vormen natuurlijke zwembaden, langs het strand vol met palmbomen, witte zandstranden en duinen.

Praia do ForteHet dorpje Praia do Forte huistvest de zetel van het project Tamar, een nationale organisatie die de bescherming en behoud van de broedplaatsen van zeeschildpadden tot doelstelling heeft. Elk jaar van september tot en met maart kun je hier het spektakel zien van de jonge zeeschilpadden die uit hun ei kruipen en je kunt er zelfs één adopteren.

 

Praia do ForteVoor de toeristen, speciaal voor jongeren is er veel vertier in Praia do Forte, met muziek, bars en restaurants gedurende hele avond open. Enkele van de populairste acitivteiten zijn natuurlijk de watersporten, paardrijtochten, het bezoeken van het zeeschilpaddenreservaat en museum, kanoën en trekkings in het nabijgelegen natuurreservaat met zeldzame exemplaren van flora en fauna, zoals o.a. de steraap, de miereneter, orchideen en bromelias. Daarnaast zijn er van augustus tot en met oktober tours om walvissen te zien voor de kust van Praia do Forte. Met een gemiddelde temperatuur van 27 graden is het in Praia do Forte altijd heerlijk om dingen te ondernemen of gewoonweg te relaxen.

.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora
 fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 lastminutes
 groepsreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan
   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl