gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

BraziliŽ - Recife

reis terug  

Recife

Vergeleken met het naast gelegen Olinda is Recife een drukke stad met veel moderne gebouwen én het economische centrum van de staat Pernambuco. Ondanks dit telt de stad ook nog verschillende koloniale huizen en kerken uit de 17e eeuw. Twee voormalige Nederlandse forten, Fort Brum en Forte dos cinco Pontas, zijn te vinden in Recife. Forto dos cinco Pontas heeft een kleine expositie over de Nederlandse koloniale periode.
Ook is het mogelijk om een excursie te maken naar Itamararacá, een eiland 50 kilometer ten noorden van Recife. Hier kun je een bezoek brengen aan een ander Nederlands fort, Forte Orange. Forte Orange werd gebouwd in 1630 door de Nederlanders ter verdediging tegen aanvallen van de Portugezen. Tenslotte zijn er voldoende stranden om lekker tot rust te komen.

Hotels in Recife

Via trivago kun je de prijzen van hotels in Recife van ruim 200 boekingssites direct vergelijken en zo flink besparen op jouw hotelkosten!

 

.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora
 fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 lastminutes
 groepsreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan




   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl