gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Communicatie

Bellen in BraziliŽ

Brazilië beschikt over een uitstekend telefoonnetwerk. Hier volgen een aantal handige telefoonnummers voor wanneer je in Brazilië bent.

Collect bellen / pin bellen naar Nederland: 0008031 (KPN telecom)

Direct bellen naar Nederland: 002331 of 02131+telefoonnummer zonder 0 van het kengetal

International Operator Service: 000111

International Phone Book Assistance: 000333

Er zijn 2 GSM-providers in Brazilië, maar niet alle Nederlandse providers hebben daarmee een contract. Het is verder mogelijk een mobiele telefoon te huren tijdens een kort verblijf in Brazilië, of er eventueel een aan te schaffen in Brazilië bij een langer verblijf.

Ga op zoek naar telefoongidsen van Brazilië.

Braziliaanse postzaken

Post services in Brazilië zijn over het algemeen goed te noemen, maar het duurt vaak vrij lang voordat de post aankomt en het komt wel eens voor dat pakketjes/brieven al geopend zijn wanneer ze op plaats van bestemming aankomen.
Postkantoren in Brazilië worden ĎCorreiosí genoemd, en zijn normaal geproken van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00 uur, en op zaterdag alleen voor de middag. Een brievenbus kun je op bijna elke straathoek vinden. Het is een gele bus, waar correios op staat geschreven, bovenop een stalen paal. Het is aan te raden om post met luchtpost te versturen. Gemiddeld doet luchtpost er 5 werkdagen over om op de plaats van bestemming aan te komen.

Internet en e-mail in BraziliŽ

Internetcafés zijn door heel Brazilië te vinden, al is het nog niet in de grote aantallen zoals wij die kennen in Europa. In de grote steden hoef je niet lang te zoeken naar een plek waar je kunt internetten of een e-mail versturen.

.

Alles wat je wil weten over telefoneren, postzaken en internetten in het buitenland

naar menu tips tips
Ga naar deze pagina om te zoeken naar telefoongidsen, gsm-tarieven in binnen- en buitenland, postdiensten, postcodes en posttarieven, voor tips over internet & e-mailen in het buitenland, adressen van cybercafťs en nog veel meer.....

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora
 fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 lastminutes
 groepsreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan


   

                  

© 2017 www.travelmarker.nl