gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

BraziliŽ

Een fascinerend land

brazilie © Travelmarker ReizenBrazilië is één van de meest fascinerende landen ter wereld. Een paradijs voor liefhebbers van natuur, cultuur, strand, historie, avontuur, actie, adrenaline, rust en plezier.

Brazilië is een land vol met adembenemende bestemmingen, zowel natuurlijk gevormd als door de mens gemaakt. Hier volgen enkele hoogtepunten:

Rio de Janeiro, zonder twijfel de mooiste stad ter wereld. Salvador, de meest Afrikaanse stad buiten Afrika en tegelijkertijd de meest exotische stad in Zuid-Amerika. Daarnaast heeft Brazilië de grootste en meest spectaculaire watervallen ter wereld in Foz do Iguaçu, en het onaangetaste moeraslandschap van de Pantanal met de grootste concentratie aan wild in heel Noord- en Zuid-Amerika.

rio © Travelmarker ReizenEn niet te vergeten de grootste rivier ter wereld die loopt door het grootste regenwoud ter wereld, het mysterieuze Amazone regenwoud.

Ook zijn er een aantal historische steden met prachtige koloniale architectuur, zoals Salvador, Ouro Preto, Parati en Olinda en is er meer dan 8.000 kilometer aan kust met vele onaangetaste stranden en tropische eilanden.

Bovendien is Brazilië een multi-culturele samenleving zonder etnische conlicten, met een vriendelijke bevolking die van het leven geniet. De toeristische infrastructuur in Brazilië is van een zeer hoog niveau met accommodaties variërend van rustieke gasthuizen tot luxe 5-sterren resorts.

.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora
 fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 lastminutes
 groepsreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan
   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl