gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Costa Rica - Puerto Viejo de Talamanca

reis terug  

Puerto Viejo de Talamanca

Puerto Viejo de Talamanca ligt in de provicie Limon, op 55 kilometer ten zuidoosten van de havenstad Limon en op ongeveer 3,5 uur rijden vanaf de hoofdstad San Jose. Hier liggen de mooiste stranden van Costa Rica langs een azuurblauwe zee, omzoomd door dichtgroen regenwoud. Het vroegere visserdorp is inmiddels uitgegroeid tot een populair vakantieoord, met in de buurt de befaamde stranden van Punta Cocles en Punta Uva. Het dorp Cahuita ligt 16 kilometer ten noorden van Puerto Viejo de Talamanca. Puerto Viejo de Talamanca heeft een breed scala aan accommodatie (voornamelijk in de budget-categorie), bars en restaurants en is een goede basis voor een bezoek aan he Nationala Park Cahuita en het Gandoca Manzanillo Reservaat.

Activiteiten

Puerto Viejo de Talamanca staat bekend om de Hawaii-stijl Salsa Brava, de grootste en gevaarlijkste golf van Costa Rica (vertaald, de ''gemene salsa”) . Deze Salsa Brava bouwt zich op in de diepte en breekt op het ondiepe rif. Deze surfspot is enkel voor de zeer gevorderde surfer en de reden dat Puerto Viejo de Talamanca een van de "surfhotspots" van de wereld is. Vanwege de sterke branding is de zee hier dan ook zeer grillig voor zwemmers. Pas dan ook op voor de onvoorspelbare stromingen als je gaat zwemmen bij Sala Barva Beach! Andere activiteiten die je rond Puerto Viejo de Talamanca kunt ondernemen zijn onder andere duiken, snorkelen, zeekajakken, mountainbiken en paardrijden.

Reizen naar Puerto Viejo de Talamanca

Travelmarker Reizen bezoekt Punta Cocles en Punta Uva tijdens de rondreizen door Costa Rica

 

.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora &  fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 bouwstenen
 rondreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

Stel zelf jouw reis naar Costa Rica samen !

boek een individuele rondreis bij TMreizen

   

                  

© 2017 www.travelmarker.nl