gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Costa Rica - Stranden

reis terug  

De Stranden van Costa Rica

De vele natuurparken zijn niet de enige reden waarom Costa Rica populariteit geniet als vakantiebestemming. Evenzogoed zijn dit de vele met palmen omzoomde stranden van het land. Costa Rica grenst zowel aan de Stille Oceaan als aan de Caribische zee en de vele badplaatsen langs beide kusten lenen zich uitstekend voor een zon, zee en strandverblijf.

Langs de Pacifische Oceaan liggen liggen de populairste badplaatsen, waar de Tico's zelf heen gaan, zoals de badplaatsen bij Quepos, Puntarenas en het noordelijker gelegen Guanacaste. De vele badplaatsen langs de kust van het Nicoya Schiereiland verschillen onderling nogal. Naast budgetplaatsen zijn er resorts waar je voor minder dan €  50 geen kamer kunt bemachtigen.

De Caribische kust ten oosten van de havenstad Puerto Limón telt ook een aantal uitstekende badplaatsen. De Afro-Caribische cultuur hier geeft deze plaatsen extra charme, en het leven is hier nog relaxter dan aan de Pacifische kust. Zeker een bezoek waard zijn ook de natuurparken die in de buurt van deze badplaatsen liggen, zoals Cahuita en Gandoca-Manzanillo. Ten westen van Limon liggen een aantal stranden waar zeeschildpadden eieren komen leggen, iets dat je bij de toeristentrekpleister Tortuguero kunt zien.

Reizen naar de stranden van Costa Rica

Travelmarker Reizen heeft een 'selfdrive' rondreizen waarin je zelf per 4x4 langs de stranden en natuurgebieden van Costa Rica rijdt

Reisverslagen over de stranden van Costa Rica

Goed leesbare reisverslagen over de stranden en natuurgebieden van Costa Rica, gesorteerd per strand, natuurgebied of (nabijgelegen) plaats.
.

Check de temperatuur van het zeewater in Costa Rica

naar menu transport transport
Actuele informatie over watertemperaturen en nog veel meer.

Duiken in Costa Rica

naar menu landeninfo landeninfo
Informatie over duiksport in Costa Rica

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora &  fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 bouwstenen
 rondreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

Stel zelf jouw reis naar Costa Rica samen !

   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl