gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Costa Rica - Tarcoles

reis terug  

Tarcoles

kaaiman © Jan AartsDe zelden bezochte plaats Tarcoles is de beste plek om van dichtbij krokodillen te zien. Hier woont de 'Crocodile Man'. Met hem kun je minstens een keer per dag per boot de rivier afzakken, die wemelt van de krokodillen. Als je overigens watervogels wilt observeren kom je op deze excursie ook ruimschoots aan je trekken. Op het verste punt voert de Crocodile Man een kip aan de krokodillen. (Prijs: 30 $ pp). Het tijdstip waarop de excursie ondernomen wordt hangt af van de waterstand in de rivier. Bij zonsopkomst en zonsondergang kun je zonder al te veel moeite paartjes rode amazonepapegaaien met hun typerende lange staarten spotten.

Ook vanaf de brug over de Rio Grande de Tarcoles kun je krokodillen van maar liefst 5 meter lengte op de zanderige rivieroever zien zonnebaden. Daarnaast zijn er vaak heel wat watervogels te zien.

kaaiman © Jan AartsTransport naar Tarcoles

Om er te komen moet je vanuit Puntarenas een bus naar Quepos nemen, en aan de chauffeur vragen je in Tarcoles af te zetten. Vanaf de hoofdweg is het ongeveer 1 km te voet naar het dorp Tarcoles.

Hotels in Tarcoles

Hotel Carara is goed en relatief goedkoop. Het ligt rustig aan grote eigen tuin die tot aan het strand reikt. Bovendien heeft het hotel een prima zwembad. Je kunt hier ook prima eten.

Restaurants in Tarcoles

Goedkoop, eenvoudig en zeer lekker eten kun je in het dorp. In het toeristisch deel van Tarcoles is een bar.

.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora &  fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 bouwstenen
 rondreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

Stel zelf jouw reis naar Costa Rica samen !

   

                  

© 2017 www.travelmarker.nl