gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Coba

reis terug  

Coba

Coba is een uitgestrekte Maya-nederzetting uit 600-900 na Chr. Nog altijd doet men hier opgravingen. Ooit telde deze plaats zo'n 40.000 inwoners.
Als je de piramides van Coba wilt bezoeken, moet je eerst een heel end het oerwoud in. Het is een flinke wandeling over oneffen terrein. Overbodig om te zeggen dat Coba in een schitterende natuur is gelegen, hetgeen de plek extra interessant maakt. Coba wordt in een dagtocht vaak gecombineerd met Tulum. Het is nog steeds toegestaan de tempel te beklimmen. Dit is echter enkel weggelegd voor mensen met een goede conditie, die eveneens geen hoogtevrees hebben. De trappen zijn namelijk bijzonder steil en de treden hoog. Bovenop de piramide heb je een magnifiek uitzicht over de omgeving. Hou er rekening mee dat bij dit soort trappen de klim omhoog altijd een stuk eenvoudiger is dan de afdaling.

Hotels

Via trivago kun je de prijzen van hotels in Coba van ruim 200 boekingssites direct vergelijken en zo flink besparen op jouw hotelkosten!
.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora &  fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie
 arrangementen
 groepsreizen
 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan


   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl