gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Cozumel

reis terug  

Cozumel

In de taal van de Maya betekent Cozumel eiland van de zwaluwen. Het kleine eiland ligt voor de oostkust van het schiereiland Yucatan, en is 47 km lang en 15 km breed. Doordat Cozumel druk bezocht wordt door Amerikaanse cruiseschepen heeft het veel van haar oorspronkelijke charme verloren.

Activiteiten

De belangrijkste attractie van Cozumel is de onderwaterwereld rond het eiland. Jacques Cousteau noemde Cozumel ooit een van de vijf top duiklokaties ter wereld, en nog altijd zijn de riffen van een adembenemende schoonheid. Vooral het zicht onderwater is spectaculair: op een onbewolkte dag is het zicht onderwater maar liefst 60 meter ! Bij verschillende duikcentra kun je je PADI duikbrevet halen, maar ook snorkelaars komen rond het eiland ruimschoots aan hun trekken.

Hotels

Via trivago kun je de prijzen van hotels in Cozumel van ruim 200 boekingssites direct vergelijken en zo flink besparen op jouw hotelkosten!

Transport

Cozumel is goed bereikbaar per veerboot vanuit Playa del Carmen (45 minuten, ongeveer 1 keer per uur) of met het vliegtuig vanuit Cancun.

.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora &  fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie
 arrangementen
 groepsreizen
 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan
   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl