gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Merida

reis terug  

Merida

Merida is een ideale stopover tussen Chichen Itza en Uxmal. De plaats is in 1542 door de Spanjaarden gesticht en is tegenwoordig de hoofdstad van Yucatan. Merida ademt ondanks de duizenden inwoners en bijna evenveel toeristen en relaxte sfeer uit. Veel van de koloniale gebouwen van de stad zijn goed bewaard gebleven. Het stadsbestuur heeft er met succes voor gezorgd dat de prachtige brede lanen met koloniale huizen hun authentieke karakter hebben behouden.

Bezienswaardigheden

Breng een bezoek aan het Plaza Mayor met een 16e eeuwse kathedraal, het Montejo paleis en de souveniermarkt. Merida is met name bekend vanwege haar hangmatten, een souvenier die in veel soorten en maten op de souveniermarkt wordt aangeboden. Ook door de vele andere winkeltjes in de stad is Merida een waar winkelparadijs.

Hotels in Merida

Via trivago kun je de prijzen van hotels in Merida van ruim 200 boekingssites direct vergelijken en zo flink besparen op jouw hotelkosten!

.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora &  fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie
 arrangementen
 groepsreizen
 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan


   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl