gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Playa del Carmen

reis terug  

Playa del Carmen

'Playa' zoals de badplaats meestal kortweg genoemd wordt, ligt op ongeveer 70 kilometer ten zuiden van Cancun (45 minuten rijden). Het ooit kleine en rustige vissersplaatsje is inmiddels uitgegroeid tot een populaire badplaats aan de Maya Riviera. Gelukkig is het (nog) niet zo overontwikkeld als Cancun. De badplaats is iets sjieker opgezet en bestaat vooral sinds de bouw van de wijk Playacar grotendeels uit luxe, sfeervolle All Inclusive hotels. Het strand van Playa del Carmen is een stuk breder dan dat van Cancun en de zee ervoor oogverblindend blauw. De zee is overigens een stuk rustiger dan in Cancun, dus voor kinderen veel veiliger.

De hoofdstraat van Playa del Carmen heeft veel winkeltjes. Hou er rekening mee dat souvenirs hier net als in Cancun een stuk prijziger zijn dan in de rest van Mexico. Hoewel de meeste toeristen de hele dag in en rond hun All-inclusive hotel blijven hangen heeft Playa del Carmen toch een aantal leuke typisch Mexicaanse restaurants met live muziek.

Hotels in Playa del Carmen

Via trivago kun je de prijzen van hotels in Playa del Carmen van ruim 200 boekingssites direct vergelijken en zo flink besparen op jouw hotelkosten!

De omgeving van Playa del Carmen

Vanuit Playa del Carmen kun je excursies maken naar belangrijke bezienswaardigheden als Chichén Itzá en Tulum. Ook het eiland Cozumel met zijn schitterende koraalriffen is een interessant uitstapje. Dit eiland is vanaf het strand zichtbaar en bereikbaar per veerboot.

.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora &  fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie
 arrangementen
 groepsreizen
 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan
   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl