gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Tulum

reis terug  

Tulum

De oude Mayastad Tulum (12e-13e eeuw) is een van kleinere antieke steden van Mexico, maar zeker een van de mooiste. Tulum ligt aan de kust, en vanaf de ruïnestad heb je een weids uitzicht over het azuurblauwe water. De ommuurde stad strekt zich in de lengte uit over de rotsen langs de zee en was een belangrijk religieus centrum en een belangrijke handelsplaats van de Maya's. Binnen in 'El Castillo' staken de Maya's een vuur aan, en het licht van dit vuur scheen door twee openingen in de muur aan de zeezijde. Het doel hiervan was om zeelui veilig tussen de vele rotsen door te loodsen. Bezoek Tulum zo vroeg mogelijk om de vele toeristen uit Cancun en Playa del Carmen en de brandende zon voor te blijven.

Voor duikers is het interessant te weten dat je in het grottenstelsel Dos Ogos in Tulum fraaie grotduiken (caverndiving) kunt doen.

Hotels in Tulum

Probeer de nacht door te brengen in een van de 'cabañas' op het paradijselijk witte strand van Tulum. In Quintana Roo, iets ten zuiden van Tulum, liggen nog meer sfeervolle cabanas langs het strand.

Via trivago kun je de hotelprijzen in Tulum van ruim 200 boekingssites direct vergelijken en zo flink besparen op jouw verblijfskosten!
.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora &  fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie
 arrangementen
 groepsreizen
 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan
   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl