gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Communicatie

Bellen in Cambodja

uithangbord in Cambodja © Travelmarker.nlTelefoneren vanuit Cambodja is niet goedkoop, zeker niet in vergelijking met internationaal telefoonverkeer vanuit Thailand. Een telefoontje vanuit Phnom Penh naar Nederland of België is ongeveer twee keer zo duur als een telefoongesprek vanuit Bangkok, de hoofdstad van Thailand. Lokale en internationale telefoontjes kunnen gemaakt worden vanaf postkantoren, telefooncellen, hotels en sommige guesthouses. Collect call bellen wordt vaak niet begrepen of slechts toegestaan bij betaling van een vast tarief om het contact met thuis te leggen. Hou er rekening mee dat de verbindingen vaak slecht zijn. Telefoonkaarten worden verkocht in winkeltjes in de buurt van telefooncellen.

Ga op zoek naar telefoongidsen van Cambodja.

Cambodjaanse postzaken

Post kun je het beste versturen vanaf het hoofdpostkantoor in Phnom Penh, omdat dit de beste garantie geeft dat je kaarten en brieven ook daadwerkelijk aankomen. Hou er rekening mee dat een kaart of brief er ergens tussen een week en een maand over doet om in Nederland of België aan te komen.

Internet en e-mail in Cambodja

uithangbord in Cambodja © Travelmarker.nlOnline zijn is lang niet meer zo kostbaar als het een paar jaar geleden was. In alle grote plaatsen, en natuurlijk ook in de toeristenplaatsen, is in de meeste hotels en restaurants gratis wifi beschikbaar om je e-mail bus te legen, te surfen over het internet of te bellen via Skype of Whatsapp.

 

.

Alles wat je wil weten over telefoneren, postzaken en internetten in het buitenland

naar menu tips tips
Ga naar deze pagina om te zoeken naar telefoongidsen, gsm-tarieven in binnen- en buitenland, postdiensten, postcodes en posttarieven, voor tips over internet & e-mailen in het buitenland, adressen van cybercafés en nog veel meer.....

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora & fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 bouwstenen
 individuele rondreizen
 groepsreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

Stel zelf jouw reis naar Cambodja samen !boek een individuele rondreis bij TMreizen

   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl