gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Cambodja

Cambodja, het vergeten land van Azië

Cambodjaanse danseres © Travelmarker ReizenDe burgeroorlog heeft ervoor gezorgd dat Cambodja jarenlang moeilijk te bereizen was. Ondanks dat het land zich uit deze gruwelijke periode heeft kunnen ontworstelen en het pas enkele jaren geleden is opengesteld voor toeristen trekt Cambodja met uitzondering van het beroemde Angkor Wat nog maar weinig bezoekers. Het is nog een echte pioniersbestemming, waar het massatoerisme gelukkig nog ver te zoeken is.

Hierin zal de komende jaren snel verandering komen, want het land heeft de nieuwsgierige en avontuurlijke reiziger bijzonder veel te bieden. Van prachtige witte stranden, uitgestrekte groene rijstvelden en tropisch regenwoud tot eeuwenoude betoverende tempels en paleizen. Verdwaal tussen de tempels van het Angkor complex, geniet van de zonsondergangen op de Mekong rivier, het strand van Sihanoukville en het immense Tonle Sap-meer en ontdek nauwelijks door toeristen bezochte plaatsen met prachtige koloniale gebouwen. Steden als de hoofdstad Phnom Penh en Siem Reap bij Angkor hebben een onmiskenbare charme en zijn zeker een meerdaags bezoek waard. De uiterst vriendelijke en gastvrije bevolking richt zich op de toekomst en ontvangt de buitenlandse toerist met open armen.

Stel je eigen reis naar Cambodja samen met Travelmarker Reizen

Stel je eigen reis naar Cambodja, Thailand en Laos samen met de bouwstenen, rondreizen, vliegtickets en losse hotelovernachtingen van Travelmarker Reizen

Hieronder staan een aantal sites met uitgebreide informatie over Cambodja. Indien je naar een specifiek onderwerp zoekt bereik je dit meestal sneller door van het menu rechts gebruik te maken.

Reisportals over Cambodja

In voorbereiding

Laatste nieuws

In voorbereiding

.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora & fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 bouwstenen
 individuele rondreizen
 groepsreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

Stel zelf jouw reis naar Cambodja samen !   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl