gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Tips voor een reis door Cambodja - Winkelen

reis terug  

Winkelen in Cambodja

Psar Thmei in Phnom Penh © Travelmarker ReizenIn Cambodja is van alles te koop. In de grote steden en toeristencentra vind je souvenirs vooral in markstalletjes. Qua souvenirs is er redelijk wat keuze. Het hangt een beetje van je smaak af, maar er zijn redelijke imitaties van khmer-kunst te koop. Daarnaast vind je op de markten ook veel toeristische prullaria uit naburige landen als Thailand en Indonesië.
Cambodja is een land waar je goed moet kunnen afdingen, vooral bij het kopen van een souvenier. Betaal dus niet meteen het bedrag wat het prijskaartje aangeeft, in veel markstalletjes en winkels is dit slechts het uitgangspunt voor de onderhandeling. Afdingen is overigens geen sport of grap of iets waar je je druk over moet maken, maar een gewoon gebruik bij het winkelen in Cambodja. Laat nooit in je enthousiasme blijken dat je iets graag wilt hebben, dit ondermijnt je onderhandelingspositie.

Helaas hebben we nog geen links gevonden naar sites over winkelen in Cambodja. We doen ons best om deze zo spoedig mogelijk te plaatsen. Misschien vind je hieronder nuttige informatie

.

Wereldwijde winkeltips

naar menu tips tips
Tips en informatie over winkelen in het buitenland, waar je op moet letten bij het kopen van souvenirs, wanneer en hoe je moet afdingen en nog veel meer...

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met Travelmarker Reizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora & fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 bouwstenen
 individuele rondreizen
 groepsreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

Stel zelf jouw reis naar Cambodja samen !

boek een individuele rondreis bij TMreizen

   

              

© 2019 www.travelmarker.nl