gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Transport - Zelf rijden in Cambodja

reis terug  

Met gehuurd vervoer door Cambodja

Als je zelf wilt rijden is het huren van een motor de meest ideale optie. In Phnom Penh kun je met enige moeite een redelijke 250cc off-the-road huren die de barre wegen van het land aan moet kunnen. Voor korte afstanden in en rond de stad kun je goed uit de voeten met een 125 cc standaard motor. Auto's worden vrijwel nooit zonder chauffeur verhuurd.

Als je zelf lange afstanden gaat rijden moet je nooit te optimistisch zijn over de tijd die een tocht in beslag gaat nemen. De staat van de weg zal vrijwel altijd slechter zijn dan dat je je had voorgesteld en in het donker rijden over een gatenkaas is geen goed idee. Zorg voor voldoende eten en drinken, want buiten de grote steden is nauwelijks iets te krijgen. Vanwege de slechte staat van veel wegen en de geringe snelheid waarmee er daardoor op die wegen gereden wordt, zal het ernstigste dat je onderweg kan overkomen een lekke band zijn of dat je onderuit gaat in een modderkuil. Van echte verkeersdrukte en chaotische wegsituaties heb je slechts last in en rond de grote steden en op de weg tussen Phnom Penh en Sihanoukville en tussen Phnom Penh en Kompong Cham.

.

Algemene informatie over transport over de weg

naar menu transport transport
Informatie over het reizen per auto, motor en camper

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora & fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 bouwstenen
 individuele rondreizen
 groepsreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

Stel zelf jouw reis naar Cambodja samen !

   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl