gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Bali - Lovina Beach

reis terug  
hotelpersoneel te Lovina © Travelmarker Reizen

Lovina Beach

Lovina is de bekendste badplaats van Noord-Bali. Desondanks is het hier nog betrekkelijk rustig, zeker in vergelijking tot het in het zuiden gelegen Kuta. Voor de kust ligt een redelijk intact koraalrif, en het achterland leent zich voor een aantal interessante excursies.

Wat te doen in Lovina

Veel hotels en lokale vissers bieden de dolfijnentocht aan. Je gaat dan heel vroeg 's ochtends het water op, op zoek naar dolfijnen. Hou er rekening mee dat je in het hoogseizoen absoluut niet de enige zult zijn die dit doet.

clownsvis bij Lovina © Travelmarker ReizenSnorkelen kun je het beste 's ochtends doen. Omdat het koraal vrij ver van de kust afligt, zul je hiervoor een bootje moeten huren. Slim is dus om aansluitend aan de dolfijnentocht te gaan snorkelen. Check van tevoren of de snorkelapparatuur deugdelijk is.

zacht koraal - Lovina Beach © Travelmarker ReizenNatuurlijk kun je ook gaan duiken boven het koraal voor de kust. De duikcentra in Lovina bieden ook excursies naar verderweg gelegen duikstekken aan, zoals pulau Menjangan. Rond dit eilandje liggen de mooiste riffen van Bali. De duikexcursie naar het wrak van de USS Liberty, vlak voor de kust bij Tulamben is ook een aanrader.
Je kunt in Lovina ook een busje charteren voor een excursie door de omgeving. Bekende stops zijn de waterval, de tempel in Bratanmeer, en een heetwaterbron. In Kalikbukbuk, dat aan Lovina vastligt, kun je brommers en fietsen huren. Check de fietsen en brommers grondig. De brommers zijn eigenlijk 100 of 125 cc motoren, waarvoor je je motorrijbewijs nodig hebt. Het is mogelijk om op de fiets naar de heetwaterbron (air panas) en boeddhistisch klooster te gaan.

Accommodatie

Via trivago kun je de hotelprijzen van ruim 200 boekingssites direct vergelijken en zo flink besparen op jouw verblijfskosten!

Stel je eigen reis naar Lovina samen met Travelmarker Reizen

Bezoek Lovina Beach tijdens een zeer bijzondere rondreis over Bali van Travelmarker Reizen (met privé-chauffeur)

Reisverslagen over Lovina Beach

Lees hier wat andere reizigers in Lovina Beach hebben beleefd!

 

.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met Travelmarker Reizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora &  fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie
 individuele rondreizen
 bouwstenen
 groepsreizen
 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

Stel zelf jouw reis naar Indonesië samen !

boek een individuele rondreis bij TMreizen   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl