gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

De Kleine Sunda-eilanden

reis terug   reis door

De kleine Sunda eilanden

rijstterras op FloresIn het oud Javaans betekent Nusa Tenggara de zuid-oostelijke eilanden. Wanneer men tegenwoordig over Nusa Tenggara praat, wordt de reeks eilanden ten oosten van Java bedoeld, bij ons beter bekend als de Kleine Sunda-eilanden. De noordelijke eilanden van Nusa Tenggara behoren tot de Ring of Fire, een keten van vulkanen die in Indonesië van Sumatra tot de Banda-eilanden in de Molukken loopt. Het overwegend bergachtige landschap van deze eilanden is bijzonder afwisselend en verveeld geen moment. Het toerisme heeft hier nog nauwelijks haar entree gemaakt, en het is op deze eilandjes dat je de traditionele levenswijze van de bevolking nog onaangetast kunt ervaren. Op Lombok kun je prachtige wandelingen over de sawas en door de jungle op de hellingen van de vulkaan de Rinjani maken. Vanaf Sumbawa kun je het eiland Komodo bezoeken, waar drie meter lange varanen leven.

de ebulobo op Flores  © Travelmarker ReizenOp Flores, volgens sommigen het mooiste eiland van de archipel, maak je kennis met verschillende traditionele stammen en zie je de zon opkomen boven de kleurenmeren van de Kelimutu.

Vanwege het aparte karakter van Bali is dit eiland apart opgenomen. Hier kun je meer over Bali lezen.

Ga op vakantie naar de Kleine Sunda-eilanden met Travelmarker Reizen

Bezoek de Kleine Sunda-eilanden tijdens een zeer bijzondere individuele rondreis met privé-chauffeur van Travelmarker Reizen.

reis terug   reis door
.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met Travelmarker Reizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora &  fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie
 individuele rondreizen
 bouwstenen
 groepsreizen
 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

Stel zelf jouw reis naar Indonesië samen !   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl