gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Transport - Vluchten naar Indonesië

reis terug  

Boek een vlucht naar Indonesië

Op vliegwinkel.nl kun je de prijs van vliegtickets naar Indonesië supersnel vergelijken en reserveren

Wil je zeker weten dat je de beste vliegticket deal te pakken hebt? Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegen naar Indonesië.

World Ticket Center vergelijkt de laagste vluchttarieven van diverse luchtvaartmaatschappijen richting Indonesie en biedt de scherpste prijzen.

De beste deals voor een vliegticket naar Indonesië vind je bij Budget Air

Zoek een goedkope vlucht naar Indonesie in het reserveringsysteem van vliegtickets.nl en boek direct een vliegticket !

Via Travelmarker Reizen kun je in combinatie met een van de bouwstenen of rondreizen naar Indonesië een internationale retourvlucht boeken.

Vanaf Dusseldorf

Dusseldorf Airport is een grote internationale luchthaven op slechts korte afstand vanuit het zuidoosten van Nederland. Met zeer veel bestemmingen wereldwijd is Dusseldorf daarom een bijzonder handige luchthaven voor Nederlandse passagiers. Voor een aantal bestemmingen is het tevens een qua vluchttarieven zeer interessante luchthaven!

Vanaf Brussel

Brussel Airport (Zaventem) is de belangrijkste luchthaven van België en voor veel in het zuiden woonachtige Nederlanders de meest nabijgelegen internationale luchthaven. De vluchttarieven kunnen soms zeer concurrerend ten opzichte van vluchten vanaf Schiphol zijn, zelfs als de vlucht een tussenstop maakt in Amsterdam !

Binnenlandse vluchten in Indonesië

vliegveld van Padang - Sumatra © Travelmarker ReizenBinnenlands luchtverkeer wordt overwegend verzorgd door Garuda International Airlines en Lion Air (Wings Air). Daarnaast is er een scala aan kleinere maatschappijen, die soms vliegen met echte museumstukken.
Binnenlandse vluchten kunnen koud zijn, een sweater in de handbagage is dus handig. Vooral vluchten in afgelegen gebieden worden regelmatig geannuleerd vanwege gebrek aan passagiers.

Prijzen

Het is zaak uit te zoeken wie de meest rechtstreekse verbinding met je bestemming van keuze heeft, want voor omwegen (tussenstops) betaal je behoorlijk wat extra. Check dus de prijzen van vliegtickets tussen de verschillende vliegmaatschappijen. De luchthavenbelasting moet op het vliegveld voldaan worden.

Kortingen
De Indonesian National Air Carriers Association (INACA) bepaalt luchtvaarttarieven en kortingen. Hoewel volkomen illegaal, vindt er op gezette tijden een prijzenoorlog plaats tussen verschillende binnenlandse vliegmaatschappijtjes. Het kan dus sowieso nooit kwaad om om korting te vragen. Als je met Garuda Indonesia vliegt krijg je (als je geluk hebt) op vertoon van je vliegticket in IndonesiŽ 50 procent korting op binnenlandse vluchten van Garuda en Merpati Nusantara Airlines. Door een ongunstige wisselkoers komt deze korting effectief neer op ongeveer 30 procent, hetgeen toch mooi meegenomen is. Je kunt ook wanneer je met Garuda binnen bent gekomen een airpass kopen, welke je recht geeft op een aantal binnenlandse vluchten. De airpass is 60 dagen geldig (gelijk aan je toeristenvisum). Je kunt de airpass voor vertrek kopen of binnen 14 dagen na aankomst in IndonesiŽ. Je moet nog wel 10 procent belasting op de binnenlandse vluchten betalen.

Problemen

Nationale vliegmaatschappijtjes hanteren wat vluchttijden betreft regelmatig de 'jam karet' (rubberen tijd) en blijven qua stiptheid dikwijls in gebreke. Ook worden vooral vluchten op minder belangrijke routes vaak geannuleerd. Je vraagt dus om problemen wanneer je een binnenlandse vlucht direct laat aansluiten op een internationale vlucht. Volgens de regels moet je een dag voor vertrek je binnenlandse vlucht bevestigen. Dit kan als je dat wenst soms ook wel eens eerder gedaan worden. Vraag altijd om een computeruitdraai van je bevestiging met RR-status. Dit betekent dat ze je, indien er overboekt is, niet kunnen weigeren. De HK-status moet je niet accepteren, deze wordt niet als definitieve bevestiging gezien. Een HL-status geeft aan dat je op de wachtlijst staat.

Stel je eigen reis naar Indonesië samen met Travelmarker Reizen

Stel je eigen reis naar Indonesië samen met de bouwstenen, vliegtickets, autohuur en losse hotelovernachtingen van Travelmarker Reizen
.

Algemene informatie over vluchten

naar menu transport transport
Informatie over luchtvaartmaatschappijen, vliegvelden, online vliegtickets boeken en nog veel meer.....

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora &  fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie
 individuele rondreizen
 bouwstenen
 groepsreizen
 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

Stel zelf jouw reis naar Indonesië samen !   

                  

© 2017 www.travelmarker.nl