gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Communicatie

Bellen in Laos

Internationaal bellen vanuit Laos is duur en frustrerend. Een van de betere plekken om vandaan te bellen is het Telecomkantoor in Vientiane. Andere grotere plaatsen hebben ook telecomkantoren. Deze zijn van 8.00 tot 21.00 uur open. Als er geen telecomkantoor aanwezig is kun je in de meeste plaatsen bellen vanaf het postkantoor. Er is geen mogelijkheid collect-calls te maken, maar voor een kleine vergoeding kun je je terug laten bellen. Met een kaart kun je ook internationaal bellen, maar de duurste kaart is slechts goed voor een kort gesprek. Faxen kun je vanaf het postkantoor en vanuit een aantal duurdere hotels.

Ga op zoek naar telefoongidsen van Laos.

Laotiaanse postzaken

Een kaart of brief naar Europa doet er 1 a 2 weken over. Per expresse is iets sneller. Verstuur geen waardevolle spullen per pakketpost vanuit Laos. Je moet het pakketje open laten voor de grenscontrole, en het risico dat je kostbare spullen onderweg ontvreemd worden is dus groot.
Postkantoren zijn doordeweeksgeopend van 8.00-17.00 uur, op zaterdag van 8.00-16.00 uur, en op zondag van 8.00-12.00 uur.

Internet en e-mail in Laos

Indien je een eigen laptop of ander apparaat met een browser bij je hebt kun je bij hotspots in de toeristencentra gratis het internet op om gratis of bijna voor niets te telefoneren met het thuisfront. Deze hotspots zijn meestal te vinden in hotels en restaurants. In sommige hotels betaal je een kleine vergoeding, maar in de restaurants en bars is het gratis wanneer je iets consumeert. Hou er rekening mee dat de verbindingen nog wel eens uit kunnen vallen en in veel gevallen traag zijn.

 

.

Alles wat je wil weten over telefoneren, postzaken en internetten in het buitenland

naar menu tips tips
Ga naar deze pagina om te zoeken naar telefoongidsen, gsm-tarieven in binnen- en buitenland, postdiensten, postcodes en posttarieven, voor tips over internet & e-mailen in het buitenland, adressen van cybercafés en nog veel meer.....

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land

 klimaat
 geografie
 flora &  fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal

 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 individuele rondreizen  bouwstenen
 groepsreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

Stel zelf jouw reis naar Laos samen !

   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl