gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Hotels, lodges en hutjes in Nepal

Hotels en Lodges in Nepal

trekkinglodge  © Travelmarker ReizennixSteden als Kathmandu, Bhaktapur, Patan, Nagarkot en Pokhara bieden een scala aan verschillende soorten accommodatie. Buiten de grote Nepalese steden is accommodatie schaars of afwezig. Langs de bekendste wandelroutes in met name het Annapurna- en Everest-gebied kun je overnachten in de typisch Nepalese lodge. Een lodge is misschien te vergelijken met een trekkershut in de Alpen. Nepalese lodges zijn kleine, vaak gezellige onderkomens, waarin de meest noodzakelijke basisvoorzieningen voorhanden zijn. Ze hebben tweepersoonskamers en meestal ook slaapzalen. Het eten in een lodge is eenvoudig doch smakelijk. Eet overigens zoveel mogelijk in de lodge waar je slaapt, dit is ook in overige landen gebruikelijk. Op het eten wordt het meest verdiend, en het wekt dus irritatie als je je maaltijden enkel buiten de deur gebruikt. Bestel in de lodges in de bergen ook zoveel mogelijk dezelfde gerechten. Dit ondanks de soms uitgebreide menukaarten. Er wordt in de loges op hout gekookt, en eenzelfde gerecht voor een groep mensen kost veel minder hout dan allerlei verschillende gerechten.

Boek een hotel in Nepal

Via trivago kun je de hotelprijzen van ruim 200 boekingssites in een mum van tijd vergelijken en zo veel geld besparen op jouw hotelkosten tijdens je vakantie in Nepal.
.

Alles wat je wil weten over accommodatie op reis

naar menu accommodatie accommodatie
Ga naar deze pagina voor tips, woningruil, kamperen en het boeken van hotels wereldwijd

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina Nepal

 klimaat
 geografie
 flora &  fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal

 transport
 hotels
 culinair
 communicatie

 bouwstenen
 rondreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

Stel zelf jouw reis naar Nepal samen !   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl