gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Nepal - Annapurna

reis terug  

Het Annapurnagebied

AnnapurnaDeze trek rond het Annapurna gebergte is de meest populaire in Nepal. De Annapurnatrek wordt doordat je zo'n twee tot drie keer per dag door een dorpje waar je kunt eten, slapen en cola drinken komt, ook wel de Coca Cola Trek genoemd. De populariteit van de Annapurnatrek heeft dus veel te maken met het feit dat deze trek zeer goedkoop uitgevoerd kan worden. Zowel dragers als een gids zijn niet echt nodig op de druk belopen route. In het hoogseizoen lijkt het alsof je in een optocht loopt, zo druk kan het op de Annapurnatrek zijn. Als je geen slaapzak bij je hebt, kun je in de lodges een ruwe deken krijgen.

Trekking in Nepal  © Travelmarker Reizen nixHet op 3500 meter hoogte gelegen dorp Manang is een goede rustplek op de Annapurnatrek vanwege de betere accomodatie en voeding. Het zwaarste deel van de Annapurnatrek is de etappe over de 5416 meter hoge Thorung La pas. Hier doe je ongeveer 16 uur over. Hou er rekening mee dat de hoger gelegen gedeeltes van de Annapurnatrek tot laat in het voorjaar nog onbegaanbaar kunnen zijn vanwege een dik pak sneeuw. Hou vooral op dit traject je warme kleding bij de hand.

Zeer fraaie fotoserie van een trek rond het Annapurnamassief. Met gedetailleerde kaart

Boek een trektocht in de Annapurna

Maak een trekking door de Annapurna op een rondreis door Nepal van TM Reizen!
.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina Nepal

 klimaat
 geografie
 flora &  fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal

 transport
 hotels
 culinair
 communicatie

 bouwstenen
 rondreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

Stel zelf jouw reis naar Nepal samen !

   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl