gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Nepal - Nagarkot

reis terug  

Nagarkot

Nagarkot  © Travelmarker Reizen nixHet op 2000 m hoogte gelegen dorp Nagarkot biedt een adembenemend uitzicht op 8 van de 10 hoogste toppen van Nepal. Achter de groene rijstterrassen tekenen de witte pieken van het Himalayagebergte zich af. Als het heel helder is kun je vanuit Nagarkot de pieken van Annapurna Zuid tot en met de Mt. Everest zien.

Oorspronkelijk was Nagarkot een legerpost, maar tegenwoordig is de strategische functie van de plaats geheel overschaduwd door de toeristische. In Nagarkot zelf is buiten het fabelachtige panorama op de toppen van het Himalayagebergte niet bijster veel te doen. Nagarkot is vooral het eindpunt van een interessante tocht te voet of per mountainbike vanaf Bhaktapur. Je kunt Nagarkhot op met het openbaar vervoer vanaf Bhaktapur bereiken. Het slimst is dan ook met de bus naar Nagarkot te reizen en te voet via Changu Narayan terug te keren, tenzij je liever klimt dan afdaalt. Over deze tocht doe je ongeveer 3 uur. Hou zoveel mogelijk het pad aan dat de heuvelrand volgt.

Reizen naar Nagarkot

Bezoek Nagarkot op een rondreis door Nepal van TM Reizen!

Hotels in Nagarkot

Via trivago kun je de hotelprijzen in Nagarkot van ruim 200 boekingssites direct vergelijken en zo flink besparen op jouw verblijfskosten!
.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina Nepal

 klimaat
 geografie
 flora &  fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal

 transport
 hotels
 culinair
 communicatie

 bouwstenen
 rondreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

Stel zelf jouw reis naar Nepal samen !

   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl