gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Het klimaat van Sri Lanka

Twee moessons

zonsondergang bij Negombo © Travelmarker ReizenHet tropische Sri lanka heeft zoals zoveel eilanden in AziŽ twee moessons. De zuid-westelijke moesson brengt van mei tot augustus regen in het zuiden, de westkust en de hooglanden. Van oktober tot januari is de noord-oost moesson actief in het, je raad het al, noorden en oosten van het eiland. De moessons tijdens een reis over Sri Lanka vermijden garandeerd geen droge voeten; een fikse regenbui in de namiddag is volkomen normaal en brengt een welkome verkoeling. Het noordoosten (luchtvochtigheidsgraad 60%) van Sri lanka is een stuk droger dan het zuidwesten (luchtvochtigheidsgraad 70-90%). Over het algemeen zijn de maanden tussen maart en augustus de warmste, en die tussen oktober en februari de koudste voor Sri Lanka.

Algemeen

Extra info over het klimaat op Sri Lanka
.

Ga op zoek naar een uitgebreide weersvoorspelling voor Sri Lanka

naar menu tips tips
Ga naar deze pagina voor een uitgebreide weersvoorspelling voor de komende dagen van Sri Lanka. Je kunt hier de temperatuur van het zwemwater checken en algemene informatie lezen over de beste periode om op reis te gaan.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora
 fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie
 arrangementen
 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

Stel zelf jouw reis naar Sri Lanka samen !



   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl