gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Sri Lanka

theeplantage bij Nuwara Eliya

De parel van het oosten

welkom in Sri Lanka © Travelmarker ReizenSri Lanka, zoals Ceylon sinds 1971 officieel heet, is een tropisch eiland midden in de Indische oceaan. Vroegere zeevaarders en avonturiers noemden Sri Lanka 'De parel van het oosten', en die naam verdient het eiland nog steeds. Ondanks de afmeting is Sri Lanka een eiland van ongekende diversiteit. Je vind er alles wat vakantie vakantie maakt. Er is zon, zee en strand en een prachtige natuur. Dankzij de weelderige natuur en het gunstige klimaat wordt Sri Lanka ook wel eens de 'Tuin van Boeddha' genoemd. Naast een weelderige natuur herbergt Sri Lanka ook een enorm aantal cultuurschatten uit een rijk en bewogen verleden. Wanneer je niet alleen op het strand bij het hotel blijft, zul je zien wat voor prachtigs er op Sri Lanka te beleven valt. Het is AziŽ in een notendop.

Stel je eigen reis naar Sri Lanka samen met Travelmarker Reizen

Stel je eigen reis naar Sri Lanka samen met de bouwstenen, vliegtickets, autohuur en losse hotelovernachtingen van Travelmarker Reizen

Hieronder staan een aantal sites met uitgebreide reisinformatie over Sri Lanka. Indien je naar een specifiek onderwerp zoekt, bereik je dit meestal sneller door van het menu rechts gebruik te maken.

Reisportals over Sri Lanka

Uitvoerige beschrijving van het Sri Lanka, vooral de secties bevolking en geschiedenis

Bijzonder uitgebreid profiel van Sri Lanka van het Library of Congress (VS). Niet toegespitst op toeristische informatie, wel zeer goede achtergrondinformatie.

Nederlandstalige portal over Sri Lanka

 

.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met Travelmarker Reizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora
 fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie
 arrangementen
 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

Stel zelf jouw reis naar Sri Lanka samen !   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl