gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Transport - Vluchten naar Sri Lanka

reis terug  

Rechtstreeks vanuit Amsterdam naar Sri Lanka

srilankan airlinesVanuit Amsterdam - Schiphol vertrekken in de wintermaanden chartervluchten naar Sri Lanka. Met de nationale carrier SriLankan Airlines moet je overstappen in Londen, Parijs, Zurich, Berlijn of Frankfurt. Hier staat tegenover dat de vlucht wel iets comfortabeler is dan een krappe chartervlucht. Wanneer je rechtstreeks vliegt duurt de vlucht Amsterdam - Colombo ongeveer 12 uur.

Het vliegveld van Colombo

Bandaranaike International Airport, 30 km noordelijk van Colombo, is het internationale vliegveld van Sri Lanka. Zorg ervoor bij vertrek ruim op tijd naar de luchthaven te gaan. Alle voertuigen worden namelijk uitvoerig gecheckt voordat ze de poort naar de terminal mogen passeren, hetgeen vaak vertragingen veroorzaakt, vooral als er net een opleving van terroristische activiteiten is. Departure tax is LKR 1000 en moet na het inchecken worden betaald. Duty Free aankopen kunnen alleen met buitenlandse valuta betaald worden. Rupees kun je op het vliegveld nog inwisselen, in het buitenland kan dit niet.

Boek een vlucht naar Sri Lanka

Op vliegwinkel.nl kun je de kosten van vliegtickets naar Sri Lanka en bijbehorende vluchtschema's supersnel vergelijken en reserveren

In het reserveringsysteem van vliegtickets.nl kun je de voordeligste vliegtarieven opzoeken van gerenommeerde airlines op Sri Lanka.

Wil je zeker weten dat je de beste vliegticket deal te pakken hebt? Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegen naar Sri Lanka.

World Ticket Center vergelijkt de laagste vluchttarieven van diverse luchtvaartmaatschappijen richting Sri Lanka en biedt de scherpste prijzen.

Tui biedt zeer scherpe prijzen op vluchten naar Mexico.

Via Travelmarker Reizen kun je in combinatie met een van de rondreizen naar Sri Lanka een internationale retourvlucht boeken.

In de boekingscomputer van Budget Air.nl kun je de voordeligste vliegtarieven opzoeken van gerenommeerde airlines en direct een vliegticket naar Sri Lanka boeken.

Vanaf Dusseldorf

Dusseldorf Airport is een grote internationale luchthaven op slechts korte afstand vanuit het zuidoosten van Nederland. Met zeer veel bestemmingen wereldwijd is Dusseldorf daarom een bijzonder handige luchthaven voor Nederlandse passagiers. Voor een aantal bestemmingen is het tevens een qua vluchttarieven zeer interessante luchthaven!

Vanaf Brussel

Brussel Airport (Zaventem) is de belangrijkste luchthaven van België en voor veel in het zuiden woonachtige Nederlanders de meest nabijgelegen internationale luchthaven. De vluchttarieven kunnen soms zeer concurrerend ten opzichte van vluchten vanaf Schiphol zijn, zelfs als de vlucht een tussenstop maakt in Amsterdam !
.

Algemene informatie over vluchten

naar menu transport transport
Informatie over luchtvaartmaatschappijen, vliegvelden, online tickets boeken en nog veel meer.....

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora
 fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie
 arrangementen
 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

Stel zelf jouw reis naar Sri Lanka samen !   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl