gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Hotels, homestays en hutjes in Thailand

Van budget tot luxe

bungalow © Travelmarker ReizenGuesthouses zijn de goedkoopste manier om in Thailand een dak boven je hoofd te hebben. Hoewel sommige Thaise guesthouses zeer sfeervol kunnen zijn en soms neigen naar middenklasse hotels, zit er toch vrij veel kaf tussen het koren. Bijbehorende restaurants serveren over het algemeen (aan toeristen aangepaste) Thaise- en Westerse maaltijden.
De middenklasse hotels in Thailand zijn voor het merendeel in handen van Chinese Thai en bieden veel waar voor je geld. Hoewel deze hotels zelden veel sfeer bieden, zijn ze meestal zeer comfortabel. Bedden zijn er echter, net als in veel guesthouses, nogal hard. Toeristenklasse- en luxe hotels vind je alleen in druk bezochte toeristencentra en de grote steden in Thailand.

Laat je nooit wijs maken dat iets vol zit. Vooral taxichauffeurs en 'selfmade' gidsen ('touts' in internationaal toeristenjargon) zullen je dit vertellen omdat ze je liever naar een hotel brengen waar ze commissie kunnen vangen.

On-line hotels in Thailand boeken

Via trivago.nl kun je de kamerprijzen van ruim 200 hotelboekingssites in een mum van tijd vergelijken en zo enorm veel geld besparen op jouw hotelkosten tijdens je vakantie in Thailand

Via Travelmarker Reizen kun je in combinatie met een van de bouwstenen of rondreizen naar Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam voordelige hotelovernachtingen boeken.

Kamperen in Thailand

In de meeste natuurparken van Thailand kun je in je eigen of een gehuurde tent kamperen. In feite mag je dit enkel in Thaise nationale parken, die onder toezicht van staatsbosbeheer staan. Erbuiten is het niet erg gebruikelijk om te kamperen, tenzij je in een gebied bent waar verder geen accommodatie is.
Campings kom je in Thailand niet tegen, maar bij sommige resorts is kamperen toegestaan.

.

Alles wat je wil weten over accommodatie op reis

naar menu accommodatie accommodatie
Ga naar deze pagina voor tips, woningruil, kamperen en het boeken van hotels wereldwijd

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora & fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 bouwstenen
 rondreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

Stel zelf jouw reis naar Thailand samen !

boek een individuele rondreis bij TMreizen

   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl