gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Thailand - Chanthaburi

reis terug  

Chanthaburi

De oostelijke provincie Chanthaburi is een uitstekende vakantiebestemming, met mogelijkheden genoeg om een- of meerdaagse uitstapjes te maken. Je vindt hier uitbundige jungle, schitterende watervallen, rustige vissersplaatsjes en fraaie stranden. Er zijn tal van bezienswaardigheden zoals Oasis Sea World, waar zwemmen met dolfijnen een absoluut hoogtepunt is. Vergeet niet om te genieten van al die heerlijke seafood-gerechten in deze provincie, die daarnaast de lekkerste vruchten als mangosteen, durian of rambutan van Thailand produceert. 

Chanthaburi is de gelijknamige provinciehoofdstad. Het is een drukke handelsstad van vooral tropisch fruit en edelstenen, maar ook de mie die hier gemaakt wordt, wordt over de hele wereld verkocht. De stad ligt op ongeveer 150 km van Bangkok en 70 km van het paradijselijke eiland Koh Chang.

Accommodatie

Via trivago kun je de hotelprijzen van meer dan 200 boekingssites direct vergelijken en zo flink besparen op jouw verblijfskosten !

 

.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met Travelmarker Reizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora & fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 bouwstenen
 rondreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

Stel zelf jouw reis naar Thailand samen !

   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl