gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Thailand - Khao Lak

reis terug  

Khao Lak

Khao Lak is een 30 km lange kuststrook ten noorden van Phuket. Gelegen aan de Andamaanse zee is het een prima basis voor excursies naar de Similan-eilanden. De kuststrook van Khao Lak telt een tiental resorts en bekleed een uiterst bescheiden plaats op de toeristische kaart van Thailand. Een ideale plek dus als je op zoek bent naar rust, iets dat in de meeste populaire Thaise badplaatsen moeilijk te vinden is. Hou er wel rekening mee dat in het laagseizoen veel faciliteiten gesloten zijn vanwege de weinige toeristen die Khao Lak dan bezoeken.

olifantentocht © Travelmarker ReizenExcursies vanaf Khao Lak

Een populaire excursie voert naar Khao Sok, een nationaal park op 2 uur rijden afstand van Khao Lak, waar je kunt kanovaren of een ritje kunt maken op de rug van een olifant. Vlakbij Khao Lak ligt het kleine nationale park Khao Lak-Lam Roo. Vanaf het visitors center van dit park voert een 1,5 km lange trail naar een met regenwoud begroeide heuvel, vanwaar je een fraai uitzicht over de Andamaanse Zee hebt.
In het hoogseizoen is Khao Lak het ideale vertrekpunt voor een excursie naar de Similan-eilanden. Als je dichter bij Khao Lak wilt blijven kun je een halve dag excursie maken naar het eilandje Pha, waar je prima schijnt te kunnen snorkelen.
De enige plaats van enige betekenis in de buurt van Khao Lak is Takua Pa.

Hotels in Khao Lak

Kao Lak is zeer zeker geen backpackersbestemming meer. De meeste hotel liggen in de hogere prijscategorie,

Via trivago kun je de hotelprijzen van meer dan 200 boekingssites direct vergelijken en zo flink besparen op jouw verblijfskosten !

 

.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met Travelmarker Reizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora & fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 bouwstenen
 rondreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

Stel zelf jouw reis naar Thailand samen !

   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl