gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Thailand - het Ko Chang Zeepark

reis terug  

Het eiland Koh Chang

strand © Travelmarker.nlKoh Chang ('olifanten eiland') is het grootste van de ruim 50 eilanden van het Nationale Zeepark Ko Chang, en na Phuket het grootste eiland van Thailand. Ko Chang is een met regenwoud overdekt eiland met een aantal fraaie stranden (vooral langs de westkust) en een glasheldere zee rondom.
Hou er rekening mee dat alles op Ko Chang iets duurder is dan in de rest van Thailand en dat het er rond december een drukte van jewelste is. Dan kan het als je de laatste boot neemt moeilijk zijn nog ergens een kamer te vinden op Ko Chang.

Activiteiten op Ko Chang
Je kunt via Tha Than Mayom of Ban Dan Mai aan de westkust van Ko Chang wel korte voettochten maken naar een van de drie watervallen in de Khlong Mayon. De eerste bereik je na een klim van een uur, de tweede ligt 500 meter verderop. Verder is het mogelijk om in een lange dag met een gids van Khong Phrao aan de westkust naar Khlong Mayom aan de oostkust van Ko Chang te lopen.
Op Ko Chang kun je mountainbikes en motoren huren. Hou er wel rekening mee dat de bochtige weg rond Ko Chang soms zeer smal en steil is. Toeter dus in elke bocht. Verder bieden een aantal 'resorts' op Ko Chang snorkelexcursies naar nabijgelegen eilandjes aan.

Stranden & hotels van Ko Chang
Het drukste strand van Ko Chang is Hat Sai Khao. Tenzij je op zoek bent naar drukte en strandfeesten is dit strand een afrader.

Accommodatie

Via trivago kun je de hotelprijzen van meer dan 200 boekingssites direct vergelijken en zo flink besparen op jouw verblijfskosten !
.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora & fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 bouwstenen
 rondreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

Stel zelf jouw reis naar Thailand samen !   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl