gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Thailand - Ko Phi Phi

reis terug  

Mu Koh Phi Phi

Mu Koh Phi Phi bestaat in feite uit zes eilanden waarvan Koh Phi Phi Leh en Koh Phi Phi Don de belangrijkste zijn. Beide eilanden lenen zich uitstekend voor een zon-, zee- en strandvakantie en wandelingen door een prachtige natuur. Koh Phi Phi Don is na Phuket het meest populaire reisdoel langs de Andamaanse kust, en vooral vanaf eind November tot eind Maart is het er bijzonder druk. Het grootse deel van dit kalkstenen eiland is beschermd natuurreservaat. Het eiland is bekend geworden door de film 'the Beach' met Leonardo di Caprio. Het grootste strand is enorm vervuild. Hier komen alle veerdiensten vanuit Phuket en Krabi aan, en de baai ligt vol grote en kleine pleziervaartuigen.
Het veel kleinere Phi Phi Ley ligt vlak naast Phi Phi Don. Dit onbewoonde eilandje is nog redelijk ongerept en in de baaien kun je uitstekend duiken en snorkelen.

Transport naar Mu Koh Phi Phi

Koh Pi Pi Don is elke dag te bereiken vanaf de Ao Nang- (alleen in het hoogseizoen) en de Chao Fa Pier in Krabi of vanaf Phuket. De tocht duurt 1½ tot 3 uur, afhankelijk van het type boot. Om van Krabi naar Bangkok te komen moet je de bus naar Surat Thani nemen en dan met de trein naar Bangkok. Het meest comfortabel is per tweede klas sleeper in de nachttrein. Met de boot vaar je in anderhalf uur van Ko PhiPhi Don naar Ko Lanta

Accommodatie

Via trivago kun je de hotelprijzen van meer dan 200 boekingssites direct vergelijken en zo flink besparen op jouw verblijfskosten !
.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora & fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 bouwstenen
 rondreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

Stel zelf jouw reis naar Thailand samen !

   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl