gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Thailand - Krabi

reis terug  

Krabi

Ao Nang Beach bij Krabi, Zuid-Thailand © Travelmarker ReizennixKrabi is een vissershaven ten zuiden van Phuket. De meeste toeristen die in Krabi aankomen reizen direct door naar stranden in de buurt zoals Ao Nang en Rai-ley.

In Krabi zelf is niet bijster veel te doen, maar je kunt de plaats als uitgangspunt gebruiken voor excursies naar Phang Nga en de Phi Phi eilanden. Het is de hoofdstad van de provincie Krabi, een provincie met oerwouden, kalksteenrotsen en idyllische eilanden net in de Andamanzee. 

praktische informatie over Krabi

Slapen en eten in Krabi
Er zijn volop guesthouses en een aantal middenklasse hotels in Krabi. Eten kun je op de avondmarkt in de stad of in een van de restaurants van Krabi. Een goed restaurant is het Thammachat restaurant op Kong Ka Road. Tegenover de avondmarkt liggen een aantal karaokebars.

Transport van en naar Krabi
Vanaf het kleine vliegveld van Krabi vertrekken dagelijks vluchten naar Bangkok. Bussen naar Bangkok doen er ruim 12 uur over (800 km).

Via trivago kun je de hotelprijzen in Krabi van ruim 200 boekingssites direct vergelijken en zo flink besparen op jouw verblijfskosten!

Boek in combinatie met een van de bouwstenen of rondreizen van Travelmarker Reizen een of meer hotelovernachtingen in Krabi

Reisverslagen over Krabi

Goed leesbare reisverslagen met foto's over Krabi. Je kunt er ook naar reisverslagen van andere Thaise plaatsen zoeken.

Stel je eigen reis naar Krabi samen met Travelmarker Reizen

Bezoek Krabi tijdens een van de individuele rondreizen van Travelmarker Reizen.

De omgeving van Krabi

strand bij Ao Nang © Travelmarker ReizenAo Nang

Ao Nang is een strand in de buurt van Krabi. Voor de kust liggen een aantal eilandjes waar je goed kunt snorkelen. Je kunt ze met een gecharterde boot bereiken. Het is ook mogelijk bootjes te huren die je naar nabijgelegen stranden brengen, zoals Rai-lay Beach of Pranang Beach. In de prinsessengrot bij dit laatste strand laten vissers houten fallussen achter die hen van een goede vangst moeten verzekeren.

praktische informatie Ao Nang

Overnachten
Het toerisme in Ao Nang heeft zich de afgelopen jaren in een rap tempo ontwikkeld. Hoewel het langgerekte strand nog steeds fraai is, is het achterland inmiddels volgebouwd met lelijke hotels. Verwacht geen lowbudget accommodatie, vooral niet in het hoogseizoen (december-februari) als de prijzen stijgen en kamers moeilijk te vinden zijn. Als je meer rust zoekt is het verstandiger om door te reizen naar Trang, om vandaaruit de boot te nemen naar een van de vele fraaie eilandjes voor de kust.

Transport naar Ao Nang
Songteauws vertrekken elk half uur vanuit Krabi en doen 45 minuten over de tocht.

.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met Travelmarker Reizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora & fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 bouwstenen
 rondreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

Stel zelf jouw reis naar Thailand samen !boek een individuele rondreis bij TMreizen

   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl