gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Thailand - Nakhon Sawan

reis terug  

Nakhon Sawan

In Nakhon Sawan vloeien de vier belangrijkste rivieren uit het noorden samen en vormen samen de Chao Praya. Vanwege deze ligging is hier een belangrijke binnenlandse overslaghaven en een handelscentrum voor rijst en andere verse en ingemaakte landbouwproducten.

In de gelijknamige hoofdstad ligt de tempel Wat Woranat Banphot op de top van een heuvel. Je kunt de hoge trappen beklimmen, of je ernaar toe laten rijden. Het uitzicht is lonend! 

Oostelijk van de stad ligt het grootste zoetwatermeer van het land: Bung Boraphet. Je kunt er boten huren en de rijke flora en fauna bekijken in dit prachtige en deels beschermde natuurgebied. Vooral in de wintermaanden is dit een interessant gebied voor vogelaars! 

In het uiterste zuiden van de provincie kun je het Wat Chansen Museum in het Takli-district bezoeken, waar in een mooie Chedi allerlei interessante oude inheemse voorwerpen en gereedschappen fraai tentoongesteld worden. 

Accommodatie

Via trivago kun je de hotelprijzen van meer dan 200 boekingssites direct vergelijken en zo flink besparen op jouw verblijfskosten !
.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met Travelmarker Reizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora & fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 bouwstenen
 rondreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

Stel zelf jouw reis naar Thailand samen !

   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl