gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Thailand - Pai

reis terug  

Lisu vrouw © Travelmarker ReizenHet in de bergen van Noord-Thailand gelegen Pai heeft de reputatie een van de mooiste plekken van Noord-Thailand te zijn. Pai ligt op ongteveer 140 kilometer ten noordwesten van Chiang Mai. Oorspronkelijk was het dorp een Shan-nederzetting, maar in de afgelopen jaren zijn hier ook bergstammen als de Lisu en Lahu, moslims uit Birma en Yunnanezen uit China neergestreken.

Het is in Pai mogelijk tegen betaling een tocht op de rug van een olifant te maken. Bij het fotograferen van de verschillende bergvolkeren in het gebied dien je er rekening mee te houden dat deze mensen denken dat je een soort voodoo op ze uitoefent. Het is goed om eerst de tijd te nemen om kennis met de mensen te maken en vervolgens te vragen of ze erin toestaan gefotografeerd te worden.Het centrum van Pai heeft een keur van restaurants en artistieke cafes.

Zoek en boek een hotel in Pai

Via trivago kun je de hotelprijzen van meer dan 200 boekingssites direct vergelijken en zo flink besparen op jouw verblijfskosten !

Van Pai naar Mae Hong Son

zonsondergang bij Pai in Noord-Thailand © Travelmarker ReizenVia een zeer bochtige weg met schitterende uitzichten ligt Mae Hong Son ongeveer 110 kilometer ten westen van Pai. De spectaculaire weg gaat over een bergrug van 1500 meter en uitlopers van het Himalaya gebergte. Onderweg kun je fotostops bij een tweetal viewpoints maken. Als je met privé-vervoer reist, moet je bij Paang Ma Pha de hoofdweg verlaten om de mysterieuze Tham Lod, de vissengrot, te bezoeken. Dit gebied met indrukwekkend karst gebergte bevat meer dan 200 grotten waarvan de meesten zelden of nooit bezocht worden. De Tham Lod grot komt uit op een riviertje aan de voet van een kalksteenrots en dankt haar naam aan de enorme karpers die erin leven.

Bezoek Pai tijdens een van de rondreizen van Travelmarker Reizen


.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora & fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 bouwstenen
 rondreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

Stel zelf jouw reis naar Thailand samen !   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl