gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Thailand - Prachuap Khiri Khan

reis terug  

Prachuap Khiri Khan

Au Noi © Travelmarker ReizenPrachuap Khiri Khan is de hoofdstad van de gelijknamige provincie, en ligt 80 km ten zuiden van Hua Hin. De kustplaats is bekend om haar seafood, iets waarvan je kunt genieten in de vele restaurants van de plaats. Prachuap Khiri Khan is niet echt toeristisch, dus verwacht geen engelstalige menukaarten. Veel bezienswaardigheden heeft de plaats niet, maar als je er wat tijd moet doden tijdens een overstap is een bezoek aan de apenberg misschien de moeite waard. Vanaf de tempel op de berg heb je een mooi uitzicht over de omgeving.
Ten noorden en ten zuiden van Phrachuap Khiri Khan liggen een aantal redelijke strandjes, die zelden of nooit door buitenlandse toeristen bezocht worden. De strandjes Au Manao en Au Noi hebben accommodatie.

Accommodatie

Via trivago kun je de hotelprijzen van meer dan 200 boekingssites direct vergelijken en zo flink besparen op jouw verblijfskosten !
.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora & fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 bouwstenen
 rondreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

Stel zelf jouw reis naar Thailand samen !

   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl