gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Thailand

Land van de Glimlach en Vrije Mensen

meisje van de Mon stam - Thailand © Travelmarker ReizennixAls je ooit in Thailand geweest bent, begrijp je waaraan het de bijnaam 'Land van de Glimlach' te danken heeft. De Thai begroeten je altijd met een glimlach, zijn vriendelijk en bijzonder gastvrij. Thailand heeft nooit een koloniale overheersing gekend, en heeft daardoor zijn eigen cultuur goed weten te behouden. Tot 1939 heette Thailand het Koninkrijk Siam. De Thai noemden hun land hierna Muang Thai, ofwel 'Land der Vrije Mensen'.

perfecte mix

 Thailand © Travelmarker ReizennixThailand is een perfecte mix van oude culturen, tradities, zon, zee en strand en weelderige natuur. Het land is een schatkamer van het verleden, dat voortleeft dankzij talloze prachtige tempels, paleizen en Boeddhabeelden.

De natuur van Thailand is overweldigend; felgroene rijstvelden, hagelwitte stranden, een schitterende onderwaterwereld en machtige berggebieden met klaterende watervallen en mysterieuze grotten.

 Thailand © Travelmarker ReizennixReizen door Thailand is allang niet meer primitief te noemen. Als je wilt kun je je tijdens een verblijf in Thailand van alle moderne gemakken voorzien.

Liefhebbers van culinaire avonturen zullen vooral verrast worden door de enorme veelzijdigheid van de Thaise keuken.

Stel je eigen reis naar Thailand samen met Travelmarker Reizen

Stel je eigen reis naar Thailand, Laos en Cambodja samen met de bouwstenen, vliegtickets, rondreizen en losse hotelovernachtingen van Travelmarker Reizen

 

.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora & fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 bouwstenen
 rondreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

Stel zelf jouw reis naar Thailand samen !

   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl