gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Tips voor een reis door Thailand - Gezondheid

reis terug  

Tabletten & Vaccinaties

Malaria en denguefever (knokkelkoorts) komen nog altijd in Thailand voor, maar dankzij de inspanningen van de Thaise regering enkel nog in afgelegen jungle gebieden. Net als in veel andere Aziatische landen heb je in sommige gebieden nog wel malaria-tabletten nodig. Raadpleeg je huisarts of GGD hierover. Zij beschikken immers over de meest recente informatie over vaccinaties. Zorg er natuurlijk altijd voor goed verzekerd op reis te gaan.

De Thaise gezondheidszorg

De medische voorzieningen in Thailand zijn vooral in de grote steden uitstekend. Artsen en verplegend personeel zijn zeer goed opgeleid en wereldwijd gerespecteerd en gerenommeerd. Ga naar een ziekenhuis als je een arts nodig hebt. Een ziekenhuis is beter toegerust en goedkoper dan een kliniek. De prijs-kwaliteitverhouding is in de ziekenhuizen van het land dusdanig goed dat steeds meer westerlingen, vooral Amerikanen, naar Thailand afreizen om er operaties en medische verzorging te ondergaan.

Eten & Drinken

Over het algemeen is het met de hygiŽne in Thailand niet zo slecht gesteld. Men kookt bijna altijd het water en gebruikt in de meer ontwikkelde gebieden ijskasten om voedsel op te slaan. Persoonlijke hygiŽne is daarnaast erg belangrijk voor de Thai, dus vergeet zelf ook niet je handen te wassen voor het eten. Natuurlijk moet je vooral in het begin oppassen met het eten van vlees, salades, ijs en geschild fruit. Drink water alleen uit verzegelde flessen, en nooit uit de kraan.

Zorg voor de juiste vaccinaties

Zorg voor een goede reisverzekering

Stel je eigen reis door Thailand samen met Travelmarker Reizen

Stel je eigen reis door Thailand samen met de bouwstenen en rondreizen van Travelmarker Reizen

.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met Travelmarker Reizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora & fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 bouwstenen
 rondreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

Stel zelf jouw reis naar Thailand samen !   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl