gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Activiteiten in Turkije - Golfen

reis terug  


Greens in Turkije

De Turkse rivičra, de zuidkust van Turkije, biedt ieder jaar meer voor wie van golfen en de geneugten van de Middellandse Zee houdt. Nog niet zo lang geleden zijn in de omgeving Belek en Kemer nieuwe greens geopend.

Met name in het voor- en naseizoen kun je fantastisch golfen in een weldadig door de natuur gezegende omgeving. Het klimaat is mild en de zon schijnt meer dan 300 dagen per jaar. In Belek of Kemer kun je van de green zo naar zee te wandelen om daar een strand & bad-intermezzo in te lassen. Je kunt zo je dagen combineren door 's ochtends te golfen en 's middags het beroemde en vrijwel intacte amfitheater van Aspendos te bezoeken, of de ruďnes van Perge of Termessos. Of een bezoek brengen aan Demre (Myra), de geboortestad van Sint Nicolaas. En natuurlijk Antalya zelf, met zijn prachtig gerestaureerde antieke haven en de stad, waar het heerlijk winkelen is.

Boek een golfvakantie naar Turkije

Golfreizen.nu is specialist in golfreizen en golfvakanties. Op de site kun je het aanbod van alle golfaccommodaties met uitgebreide omschrijvingen, streek- en plaatsinformatie en natuurlijk informatie over de dichtstbijzijnde golfbanen lezen. 

 

.

Alles wat je wil weten over golfen

naar menu activiteiten activiteiten
Ga naar deze pagina voor algemene informatie over deze golfen, zoals bijvoorbeeld golfbanen wereldwijd, tee-time boeken, cursussen voordat je naar Turkije gaat of wie golfvakanties aanbieden

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora & fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie
 arrangementen
 groepsreizen
 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan


   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl