gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Turkije - Fethiye

reis terug  
rotsgraven boven Fethiye © Travelmarker Reizen

Fethiye

Fethiye is een aardig Turks stadje. De oude stad is helaas in 1959 volledig door een aardbeving verwoest. Merkwaardig genoeg bleven de lycische graftombes of sarcofagen onaangetast. Onberoerd laten zij zien hoe degelijk er vroeger gehouwen en gebouwd werd.

Een duik in het verleden

Fethiye is n van de beste locaties om te duiken in Europa. Op een diepte van twintig tot dertig meter heb je nog een prima zicht. Ook de watertemperatuur, tussen 17C en 27 C, maakt duiken in de zee bij Fethiye zeer aangenaam. Een dergelijke temperatuur van het zeewater is ook bijzonder geschikt om te leren duiken. In Fethiye vind je dan ook over diverse duikscholen. Ook voor de doorgewinterde duiker biedt het duiken hier wat bijzonders. Je kunt onder water de mystiek van eeuwenoude runes voelen, je duikt daar naar archeologische vindplaatsen. Neem hier niets van mee, dat is strafbaar.
Een zee zonder vissen is natuurlijk niets. Ook daar zal Fethiye je niet in teleurstellen; tal van vissen en schaaldieren hebben hier hun wereld. Als je geluk hebt, dan zwemt er zelfs een dolfijn met je op.

Boek een zonvakantie naar Fethiye

Goedkope reisarrangementen (vlucht & hotel) en lastminutes naar Fethiye.

Hotels bij Fethiye

Via trivago kun je de hotelprijzen van meer dan 200 boekingssites direct vergelijken en zo flink besparen op jouw verblijfskosten rond Fethiye !

 

.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora & fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie
 arrangementen
 groepsreizen
 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan
   

                  

© 2017 www.travelmarker.nl