gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Vakantiehuizen, hotels en gîtes in Frankrijk

  reis door

Overnachtingsmogelijkheden in Frankrijk

Frankrijk biedt een enorme verscheidenheid aan accommodatie. Hieronder vind je de belangrijkste categorieën

Logies et Auberges de France
De 'Logies et Auberges de France' is een hotelketen waar rond de 5000 Logis en Auberges (1 tot 3 sterren) bij aangesloten zijn. Deze kleine en middelgrote hotels liggen vrijwel allemaal op het Franse platteland en worden grotendeels in familieverband beheerd.

Gîtes de France
Frankrijk heeft diverse soorten Gîtes. 'Gîtes Rural', volledig ingerichte plattelandshuisjes of appartementen in een boerderij komen het meest voor. Ze worden geclassificeerd naar comfort en omgeving in 1 tot 3 épis (korenaren). 'Gîtes d'Etape et de Groupe' zijn Gîtes voor wandelaars, en zonder uitzondering gelegen langs of in de buurt van een 'Sentier Randonnée' (wandelroute). 'Gîtes de Groupe' zijn een soort herbergen waar grote families of groepen kunnen overnachten (10 tot 18 slaapplaatsen). 'Gîtes de Peche' liggen in de buurt van viswater.

Chambre d'Hôte et Table d'Hôte
Frankrijk telt een paar duizend kamers die voor één of meer nachten in privéwoningen worden verhuurd. Deze 'Chambres' vind je meestal op het platteland. Vaak wordt ook het ontbijt verzorgd en soms bestaat de mogelijkheid streekmaaltijden te nuttigen, de zogenaamde 'Table d'Hôte'.

Kamperen in Frankrijk

Lees hier alles over kamperen en campings in Frankrijk

Boek een vakantiehuisje in Frankrijk

Ga op zoek en reserveer een bungalow, chalet, watermolen, villa, kasteel of boerderijtje in heel Frankrijk. Vakantiehuizen voor 2 tot 40 personen, soms zelfs met een eigen zwembad. Zeer duidelijke navigatie.

Boek een voordelig hotel of een stedentrip in Frankrijk.

De betere vakantiehuisjes in Frankrijk met de beste prijsgarantie!

Zomerhuisje.nl biedt een ruime keuze in vakantiehuizen, appartementen en hotels voor een zomervakantie in de Franse Alpen. 

Ruime keus aan vakantiewoningen in Frankrijk. Van villa’s tot boerderijen en van appartementen in de stad tot bungalows en huizen aan het strand. Naast unieke vakantiewoningen is er bovendien nog een ruime keuze aan vakantieparken in binnen- en buitenland.

Snowtime biedt individuele sneeuwvakanties naar diverse wintersportgebieden in onder andere Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Canada en de USA. Je kunt er ook terecht voor het boeken van onderdak tijdens je wintersportvakantie, het huren van ski- & snowboardmateriaal en het volgen van skilessen en/of snowboardlessen.

villaxl biedt vakantiewoningen in heel Frankrijk. Ruime en actuele keuze !

Ruim aanbod van accommodaties in verschillende grootte en kwaliteiten in Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Daarnaast biedt Chalet ook nog compleet verzorgde wintersport-groepsreizen aan voor groepen vanaf ca. 15 personen naar verschillende wintersportbestemmingen in Frankrijk aan.

Neem deel aan een van de vele veilingen van Vakantieveilingen.nl en regel zo een uiterst voordelig verblijf in een vakantiehuisje in Frankrijk!

Boek een hotel in Frankrijk

Via deze website kun je direct de hotelprijzen van ruim 200 boekingssites vergelijken en zo enorm besparen op jouw hotelkosten tijdens je verblijf in Frankrijk

Ga op zoek naar voordelige hotelkamers in Frankrijk.

Via Suncamp holidays reserveert je een comfortabele kamer in een Mercure of Novotel hotel in Frankrijk. Vooral handig als je de rit naar je eindbestemming niet in een keer wilt rijden !

 

.

Alles wat je wil weten over accommodatie op reis

naar menu accommodatie accommodatie
Ga naar deze pagina voor tips, woningruil, kamperen en het boeken van hotels wereldwijd

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora
 fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie
 arrangementen
 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl