gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Frankrijk - BourgondiŽ (Bourgogne)

reis terug  

BourgondiŽ (Bourgogne)

bourgogne © Travelmarker ReizenDe Bourgogne is een afwisselende regio. Het landschap is heuvelachtig en vooral groen. Bossen, wijngaarden en weidevelden wisselen elkaar af. In het hart van de Bourgogne ligt het natuurpark de Morvan, een prachtig wandelgebied. Bourgogne bestaat uit 4 departementen: Yonne , Nièvre, Côte d'Or en Saône et Loire . Bourgogne heeft een landklimaat met warme zomers , maar koude winters. In de zomer kunnen er makkelijk onweersbuien ontstaan.

De Bourgogne is rijk aan historisch erfgoed: overal ziet men Romaanse abdijen, hertogelijke steden, grote kastelen, mooie dorpjes. In steden als Dijon ( de hoofdstad) Beaune en Autun zijn veel musea en kathedralen te vinden. Uniek is de eeuwenoude abdij van Cluny.

Prima reisportal voor de Bourgogne

De wijnen van de Bourgogne

Alles wat je wilt weten over de Bourgognewijnen

Zoek een vakantiehuisje in de Bourgogne

Ga op zoek en reserveer een bungalow, chalet, watermolen, villa, kasteel of boerderijtje of sfeervol vakantiehuis in de Bourgogne. Zeer duidelijke navigatie.

Ga op zoek naar een boerderijtje, een chalet, een gîte, een bungalow, een appartement, een luxe villa met privé-zwembad of vakantiehuisje in de Bourgogne.

villaxl biedt vakantiewoningen en bungalowsin de Bourgogne. Ruime en actuele keuze !

Ruime keus aan vakantiewoningen in Frankrijk. Van villa’s tot boerderijen en van appartementen in de stad tot bungalows en huizen aan het strand. Naast unieke vakantiewoningen is er bovendien nog een ruime keuze aan vakantieparken in binnen- en buitenland.

Aanbod van vakantiehuizen in verschillende grootte en kwaliteiten in de Bourgogne.

Zoek een hotel in de Bourgogne

Bij trivago kun je de hotelprijzen in de Bourgogne van honderden boekingssites meteen vergelijken en zo flink besparen op jouw verblijfskosten !

Ga op zoek naar voordelige hotelkamers in de Bourgogne.

Zoek een camping in de Bourgogne

Easycamp biedt stacaravans aan op 3 of 4 sterren campings in de Bourgogne. De stacaravans zijn ruim opgezet, hebben 2 of 3 slaapkamers en zijn meestal geschikt voor 4 tot 6 personen. Alle stacaravans zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet.

Reserveer een volledig ingerichte bungalowtent of stacaravan in de Bourgogne.

Zeer gebruiksvriendelijke campingsite. Je krijgt bijzonder gedetailleerde info plus een aantal foto's over de campings in de Bourgogne.
.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora
 fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie
 arrangementen
 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl