gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Frankrijk - Ile de France

reis terug   reis door

Ile de France

Ile-de-France is meer dan alleen Parijs. Het is een streek met mooie natuur en een enorme hoeveelheid cultureel erfgoed. Het bestaat uit wel 8 departementen  Parijs, Seine-et-Marne, Yvelines,  Essonne , Hauts-de-Seine, Seine-Saint-Denis, Val-de-Marne en Val-d'Oise.
 Voordat het Île-de-France een zeer verstedelijkte regio werd, was het voornamelijk een agrarisch gebied. De landelijke gebieden met hun bossen, rivieren en valleien zijn al eeuwenlang populair bij Parijzenaars. Al vanaf de middeleeuwen lieten edelen- en later koningen- er forten en kapellen bouwen.

De bijnaam 'tuin der koningen' dankt de regio aan het bloeiende hofleven tijdens de rennaissance. Het gebied telt nu meer dan 300 tot monument verklaarde tuinen en kastelen. Belangrijke bezienswaardigheden zijn het paleis van Versailles, Chartres met de grootste kathedraal van Europa en Barbizon ( stad van de impressionisten) . De hoofdstad Parijs heeft van alles te bieden, musea met topstukken uit de kunstgeschiedenis, architectuur van de middeleeuwen tot heden, mooie parken, gezichten op de Seine en de Eiffeltoren, het sfeervolle Quartier Latin en eindeloos veel horeca, winkel- en uitgaansmogelijkheden.

Zoek een vakantiehuisje in Ile de France

Ga op zoek en reserveer een bungalow, chalet, watermolen, villa, kasteel of boerderijtje of sfeervol vakantiehuis bij Ile de France. Zeer duidelijke navigatie.

Ga op zoek naar een boerderijtje, een chalet, een gîte, een bungalow, een appartement, een luxe villa met privé-zwembad of vakantiehuisje bij Ile de France.

villaxl biedt vakantiewoningen en bungalowsbij Ile de France. Ruime en actuele keuze !

Ruime keus aan vakantiewoningen in Frankrijk. Van villa’s tot boerderijen en van appartementen in de stad tot bungalows en huizen aan het strand. Naast unieke vakantiewoningen is er bovendien nog een ruime keuze aan vakantieparken in binnen- en buitenland.

Ruim aanbod van vakantiehuizen in verschillende grootte en kwaliteiten bij Ile de France.

Zoek een hotel in Ile de France

Bij trivago kun je de prijzen van hotels in Ile de France van honderden boekingssites meteen vergelijken en zo behoorlijk besparen op je verblijfskosten !

Ga op zoek naar voordelige hotelkamers in Ile de France.

Zoek een camping in Ile de France

Easycamp biedt stacaravans aan op 3 of 4 sterren campings in Ile de France. De stacaravans zijn ruim opgezet, hebben 2 of 3 slaapkamers en zijn meestal geschikt voor 4 tot 6 personen. Alle stacaravans zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet.

Reserveer een volledig ingerichte bungalowtent of stacaravan in Ile de France.

Zeer gebruiksvriendelijke campingsite. Je krijgt bijzonder gedetailleerde info plus een aantal foto's over de campings in Ile de France.


.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora
 fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie
 arrangementen
 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl